Pas mbajtjes së Kuvendit Kombëtar, PD mbledh Kryesinë

by admin
Spread the love

Pas mbajtjes së Kuvendit Kombëtar, Partia Demokratike do të mbledhë kryesinë pasditen e kësaj të shtune, ku anëtarët janë njoftuar se mbledhja e Kryesisë së PD do to të nisë në orën 19.30.

Më pas, të dielën do të thirret edhe Këshilli Kombëtar i partisë.

Ndërkohë, në Pallatin e Kongrese vijon ende punimet Kuvendi Kombëtar i Partisë Demokratike ku sipas organizatorëve morën pjesë mbi 5000 delegatë. Gjatë këtij Kuvendi u shpallën të pavlefshme të gjitha vendimet që u morën një javë më parë në Kuvendin e 11 Dhjetorit.

Nga ana tjetër, ish-kryeministri Sali Berisha dhe mbështetësit e tij janë duke organizuar sot referendumin me anë të të cilit synojnë që të shkarkojnë kryedemokratin Lulzim Basha.

Lexo lajme interesante

You may also like