Olta Gixhari si gjenerale, ka “sakrifikuar” ushtarët e saj për të mos dalë vetë

by admin
Spread the love

Ish-banori i Big Brother VIP, Meridjan Ramçaj, ishte i ftuar në emisionin “Stay tuned”. Gjatë analizës së tij per Big Brother VIP 2 Albania,, u ndal të loja e Oltës dhe grupit të saj.

Ai tha se Amosi duhet të vazhdonte me tutje dhe se Olta po i përdor si ushtarë Amosin, Dean dhe Tean dhe vet rri prapa si gjenerale që të mos vritet deri në fund.

Meridiani tha: “Nga Amosi kam pritur shumë, është një djalë më bagazh, pavarësisht lojës aty. Unë e kam thënë edhe në intervista tjera, që arriti pa e kuptuar ai që është bërë “ushtar i Oltes”, pa vetëdije, pa e kuptuar.

Olta i nxori në rresht të parë, Amos, DeaMishel, Tean si ushtarë dhe vet rrinte si gjenerale prapa që mos vritet dhe të vriste ushtarët në fillim, për të qëndruar vet deri në fund, i ruante energjitë gjatë gjithë kohës.

Unë nuk do doja që të dilte Amosi, do doja të vazhdonte, që të kishte akoma njerëz për tu marrë, sepse ndoshta debatet do të bëheshin  akoma më të bukura, por që në atë pikë loje, ishte më mirë dalja pastaj për atë”, u shpreh Meridani.

You may also like