OKH “Merhamet” në qytetin e Bursës u takua me studentët shqiptarë nga vendet e Ballkanit

by admin
Spread the love
“Vizita jonë përmbyllëse në qytetin e Bursës u realizua në një takim me studentët shqiptarë nga vendet e Ballkanit.

Në këtë takim u njoftuam për rrjedhën e studimeve të tyre, drejtimet studimore dhe sfidat me të cilat ballafaqohen ato.

Ishte kënaqësi e veçantë që dëgjuam fjalë miradie për kushtet që i’u ofrojnë instutucionet arsimore, mikëpritja e shqiptarëve që banojnë në Bursa, dhe dashuria për dijen dhe zhvillimin shoqëror.

Ju dëshiruam suksese dhe mirëqenie në jetën e tyre studentore me shpresë se në një të ardhme të afërt do të kthehen në vendlindje për t’i shërbyer popullit dhe vendit tonë”, thuhet në komunikatën e OKH “Merhamet”.


You may also like