Nxjerr të “palarat” e produksionit, Tiktokeri shqiptar: Më kanë k*rcënuar VIP-at

by admin
Spread the love

Një nga personazhet më të njohur në TikTok, Andrea është bërë viral për videot e tij. Në një intervistë, ai zbuloi:

Unë e kam mendimin tim nuk duhet ta ndaloj, nuk mundem ta frenoj pse pëlqej X-in apo X-en,  mendimi im kritik…

Ka pasur sa të duash, me avokatë, me denoncime. Jo, kanë çuar mesazh, me anë të mesazheve po s’ka arritur deri atje. Sot janë ata që më kërkojnë gjëra për të bërë për ata.

Ç’është e vërteta, unë si Andrea bazohem tek ato çka shfaqen në televizion. Absolutisht se çfarë ka bërë në jetën private, nuk dua t’ia di fare. Se fundja fundit, nëse të kap tjetri dhe thotë o plak, mirë ato që jepen atje, po pse hyn në jetën private? Gjë që unë kësaj pjese i ruhem shumë.

Flas se edhe nëse komentoj diçka private, ti nuk ke haber, ndërsa kur flas për atë që është shfaqur, do të thotë që ti e ke idenë për çfarë po flas. Ka ardhur pastaj një mesazh që jo avokati, jo denoncimi, jo përgatitu, andej e këtej, e lashë pastaj të qetë”.

You may also like