Nutricistët rekomandojnë ngrënien e farave, shkak vlerat ushqyese

by admin
Spread the love

Për një ushqyeshmëri të kompletuar dhe për të mënjanuar probleme të ndryshme në organizëm, janë të nevojshme edhe farat. Farat janë fruta të thata, të cilat merren nga bimët me farë. Në ditët e sotme farat i shohim në bukë, në lëngje të shtrydhura dhe në jogurtë. Ngrënia e vetëm një sasie të vogël të tyre mund t’i ofrojë organizmit një sasi të konsiderueshme të yndyrave të ndryshëm…

Source

You may also like