“Nuk mundesh që për Shëndetësinë të djegësh Alternativën”, Zejdi me kritika për Gashin dhe Salin

by admin
Spread the love

Skender Rexhepi, deputet i pavarur është mysafir sonte në ClickPlus.

Duke folur për largimin e Alternativës nga Qeveria, ai tha se kjo ka ardhur si rezultat i mossuksesit të Bekim Salit, si ministër i Shëndetësisë.

“Nuk mundesh për Ministrinë e Shëndetësisë ta djegësh gjithë Alternativën. Gjithë ata ministra e drejtorë t’i ekzekutosh politikisht për faktin se një i afërmi yt i klanit tuaj nuk arriti të mbijetojë në skenën politike”, tha Zejdi.

You may also like