“Nuk lejoj njeri të flasi keq për të”, Donaldi replikon për Borën, por natën fjeti me Beatrix…

by admin
Spread the love

Einxhel është përfshirë mjaftueshëm në historinë e Beatrix dhe Donald. E ky i fundit ka vendosur që dje pasi ka dëgjuar bisedën mes vajzave, i është drejtuar Einxhel duke i  thënë: “Nuk lejoj njeri të flasi keq për të”.

Einxhel ka shtuar se nuk po flet keq, ndërsa Donaldi ka thënë se do ta lërë pas këtë gjë e të mos flitet më.

Einxhel ka përfunduar duke thënë që do thjesht që Beatrix të mos ndihet keq.

Pas bisedave dhe diskutime në spektakël e pas spektaklit Beatrix dhe Donald zgjodhën të flinin bashkë tek krevati i saj./revistawho.com

Lexo lajme interesante

You may also like