Nuk jam Gestapo, më vini para një përgjegjësie publike me idjotizmat tuaja

by admin
Spread the love

Arjan Konomi sot ka pasur një ‘shpërthim’ në puntatën e Për’puthen.

Argjendi sot lajmëroi largimin e tij dhe hodhi akuza për Ritvanën e nuk kuptohej kush po gënjente dhe kush jo.

“Jemi në një program dashurie. Nuk kemi ardhur të bëjmë as Gestapo-n e të gjejmë intrigat që bëni ju, ju e të tjerë që kanë qenë këtu e për ata që po i bëjnë dhe do u dalin më vonë. Jemi në një emision dashurie, unë jam këtu t’ju komentoj juve, të komunikojmë e t’ju jap diçka që t’ju shërbejë. Kurrë mos ju shërbeftë nëse nuk doni t’ju shërbej e të na dëgjoni! Nuk kemi ardhur këtu të bëjmë Gestapo-n, e të gjejmë kush është fajtori, krimineli e hajduti. Argjend mbylle në mënyrë dinjitoze, nuk është kjo mënyrë.
Jam një njeri që nuk kam pasur të bëj as me persona intrigant, as me persona përgjues, as me shpifës, më vini këtu para një përgjegjësie morale e publike e duhet të interpretojë idiotizmat tuaja dhe mashtrimet tuaja. E kam akumular këtë Argjend, me ty arriti kulmin me këto që po nxjerrë”,- tha ai i revoltuar.

Kujtojmë se Arjani para disa puntatash është prekur nga situata Alvisa-Hysen shpërtheu në lot dhe tha se i ra dhe tensioni në gjithë atë situatë midis dy ish-të dashurëve që akuzuan njëri-tjetrin për tradhti e dhunë.


Lexo lajme interesante

You may also like