Nuk e zvogluan por vazhdon të rritet borxhi në komunën e Tetovës – VIDEO

by admin
Spread the love

Gligorije Stojanovski bartës i listës për këshilltarët për Zgjedhjet e 20 gushtit për listën e këshilltarëve në komunën e Tetovës nga rradhët e LSDM-së në një intervistë për TV21 ka thënë se borxhi i komunës së Tetovës vazhdon të rritet edhe nga përbërja aktuale e komunës së Tetovës. Ai tha se ka punësime partiake, harxhime jo reale dhe jo transparente. Ndiqni videon më poshtë

You may also like