Nokia krijoi smartphone-t e 007 në vetëm 7 ditë – Geek Room

by admin
Spread the love
728x90pxSa smartphone Nokia keni vënë re gjatë shfaqjes së No Time To Die? A e dini se kompania prodhoi prototipe të dedikuara vetëm për këtë film…dhe vetëm në 7 …

bekimcair
ash-ads

Lajme interesante

You may also like