Një “superbombë”, fotot më provokuese të modeles shqiptare

by admin
Spread the love

Aktorja e ka cilësuar Ledjonën si “peshk pa bisht” dhe si “njeri gjynah”, ndërsa gazetarja i është përgjigjur duke i thënë “lus zotit që njerëzve t’ja bëj jetën siç e kanë shpirtin”.Debati mes tyre ka agaravuar edhe më tej, sa është dashur ndërhyrja e banorëve, pasi teksa kërcente Ledjona i është afruar Eglës, ndërsa kjo e fundit e ka shtyrë duke i thënë se po i afrohet në hapësirën e saj.“Shtyhu se je në hapësirën time, o gjë e ulët”, tha Egla.

Pjesë nga debati:

Egla: Deri dje kam qenë më ilaçe unë, i mbarova. Doktoreshë je ti?

Ledjona: Kur të dalësh jashtë do ta marrësh vesh çfarë jam unë.

Egla:  Do që të kesh ndonjë hall të më ndihmosh, se vetëm atëherë aktivizohesh ti. Ti je gjynah. Ti je një peshk pa bisht, që nuk di të  notosh.

Ledjona: Më gjynah se ty nuk ka. Pi një kafe pi. Lus zotit që njerëzve t’ja bëj jetën siç e kan shpirtin.

Egla: O grua që mallkon. Nuk të duroj se e ke zërin shumë të bezdisshëm.

Ledjona fillon të kërcej pranë saj, ndërsa Egla e lëviz me dorë duke i thënë që je në hapësirën time.

Egla: Je në hapësirën time.

Ledjona: Mos më prek me dorë.

Egla: Shtyhu se je në hapësirën time, o gjë e ulët. (Ndërhyn Meritoni për t’i ndarë)

Ledjona: Nuk duhet të prekesh.

Egla: Po po kërcejmë, hajde se më ftove në vallëzim. Kur do me kërcy mbaroje deri në fund, frikacake.

Ledjona: O e dështuar, hipokrite!

You may also like