Një biletë avioni për Shkup kushtoi vetëm dy franga

by admin
Spread the love

Në një aksion të Kompanisë ajrore ëizzAir, të muajit dhjetor, janë lëshuar në shitje rreth 50 mijë bileta me një çmim qesharak prej vetëm dy frangash zvicerane, në destinacionin Bazel – Shkup. Biletat janë rezervuar menjëherë, por nuk dihet nëse të gjitha do të shfrytëzohen pasi aktuale janë masat e koronavirusit dhe detyrimi i një testi PCR që udhëtarit mund t`i kushtojë më shtrenjtë, informon portali Shtegu. Megjithatë, malli për vendlindje dhe për të afërmit, mërgimtarët nuk mund t`i ndal askush dhe asnjë çmim sado i lartë që të jetë.

Lexo lajme interesante

You may also like