Ngjyra e bardhë, trend sezoni – Shqip

by admin
Spread the love

Ngjyrën e bardhë e duan të gjitha femrat të cilat bartin stilin minimalist, ndërkaq ne do t’ju tregojmë se si duken ato më elegantet në këtë ngjyrë, madje edhe gjatë dimrit…

Ngjyrën e bardhë deri tani e kemi bartur verës. E bardha, si edhe e zeza, frymojnë elegancë dhe prandaj i duam t’i bartim pjesët e rrobave me këtë ngjyrë edhe pas muajve të verës.

Trikot e mëdha, palltot, fundet, xhinset, – duken shkëlqyeshëm dhe të rafinuara në këtë ngjyrë, por të mos përmendim se sa është e lehtë të kombinohen me këto pjesë rrobash të cilat tashmë i keni në dollapët tuaj.

Pa marrë parasysh a kërkoni inspirim për kombinimin afarist apo për ndonjë më të shkujdesur, si edhe për diçka më klasike dhe më shkëlqyese, po ju sjellim idetë nëpërmjet fotografive të vajzave të dashura të Instagramit…

Jemi të sigurt që do të gjeni ndonjë pjesë veshjeje për këtë dimër me ngjyrë të bardhë dhe që do ta bartni në ndonjë nga këto mënyra elegante.

Lexo lajme interesante

You may also like