Nga ekipa mjekësore dhe produksioni merret vendimi për Einxhel se a do të rikthehet në “Big Brother VIP”

by admin
Spread the love

Ekipi mjekësor bashkë me produksionin e spektaklit kanë marr vendimin për moderatoren.

Einxhel Shkira ditën e djeshme pësoi një aksident duke thyer krahun dhe kështu iu desh t’i nënshtrohej një operacioni.

Ndërkohë, produksioni ka njoftuar se Einxhel po rikuperohet dhe do të rikhehet në shtëpi për të vazhduar rrugëtimin e saj brenda shtëpisë.

Theksojmë se, banorët mbrëmë u deklaruan se janë të gatshëm për tu kujdesur për Einxhel çka do që i duhet asaj pasi vazhdon ta mbajë dorën e lidhur me fasho.

Ndryshe, Einxhel u rrëzua gjatë një loje që po realizonin bashkë me Ilirin.


Lexo lajme interesante

You may also like