Nga e enjtja temperatura deri 40 gradë celsius në Maqedoni

by admin
Spread the love

Nga Drejtoria për Punë Hidrometeorologjike informojnë se nën ndikimin e valës së ngrohtë vijon periudhë e motit stabil dhe shumë e ngrohtë me temperatura ditore në pjesën më të madhe të vendit me mbi 35 gradë Celsius.

Siç informojnë nga DPHM, temperaturat e mëngjesit në Shkup dhe në pjesët jugore nuk do të ulen nën 20 gradë.

Posaçërisht ngrohtë do të jetë të enjten dhe të premten, kur në disa vende do të tejkalojë 40 gradë dhe do të jetë nivel aktiv i portokall i rrezikut nga temperaturat e larta.

You may also like