Nëse do e dija nuk do pranoja – Shqip

by admin
Spread the love

Aktorja e njohur Dakota Johnson  e cila luan rolin e Anastasia Steel në “Fifty Shades of Grey”  ka treguar gjatë një interviste për “Vainity Fair” se nëse do e dinte se çfarë do ndodhte ajo nuk do e kishte pranuar rolin në film.

“U regjistrova për të bërë një version shumë të ndryshëm të filmit që përfunduam duke bërë. Isha e re. Isha 23. Kështu që ishte e frikshme. Thjesht u bë diçka e çmendur. Kishte shumë mosmarrëveshje të ndryshme. Nuk kam qenë në gjendje të flas për këtë, sepse ata dëshironin të promovonin filmin në mënyrën e duhur dhe unë jam krenare për atë që kemi bërë në fund të fundit dhe gjithçka rezultoi ashtu siç ishte menduar, por ishte e ndërlikuar. Sikur ta dija… Nëse do ta kisha ditur në atë kohë se si do të ishte, nuk mendoj se dikush tjetër do ta kishte bërë”.

Lexo lajme interesante

You may also like