Në Tabanoc për hyrje dhe dalje nga vendi pritet 45 minuta

by admin
Spread the love
Qarkullimi në rrugët shtetërore zhvillohet pa probleme në rrugë kryesisht në rrugë të thata dhe me intensitet mesatar në rrugët shtetërore jashtë qendrave të qyteteve.

 

Për shkak të frekuencës së shtuar të automjeteve, koha e pritjes në pikën kufitare Tabanoc për hyrje dhe dalje nga vendi është rreth 45 minuta.

Në vendkalimet tjera kufitare, nga ana e Maqedonisë, nuk ka më ndalime për hyrje dhe dalje nga vendi.

 

AMSM rekomandon rregullim të shpejtësisë së lëvizjes, respektim të sinjalistikës në komunikacion dhe menaxhim të kujdesshëm të automjeteve, veçanërisht në rrugët nëpër lugina, ku ka mundësi për rrëshqitje të dheut.

Kjo veçanërisht vlen për segmentet Katllanovë – Veles, Mavrovë – Dibër – Strugë, Vinicë – Berovë dhe Koçan – Dellçevë.


Lexo lajme interesante

You may also like