Në komunën e Kërçovës janë regjistruar 48.000 qytetarë

by admin
Spread the love

Regjistrimi i popullsisë, amvisërive dhe banesave në komunën e Kërçovës përfundoj në afatin ligjor.

Në përputhje me afatin, janë regjistruar 48.000 qytetarë, banorë të kësaj komune që jetojnë në vend. Gjatë këtij operacioni statistikor ishte i vogël numri i qytetarëve që refuzuan të regjistrohen dhe që kishin dyshime, konfirmoi Emin Nasufi kryetari i Komisionit komunal për regjistrim.

“Në komunën tonë në afat ligjor. Në përputhje me afatin, janë regjistruar 48.000 qytetarë, banorë të kësaj komune që jetojnë në vend. Gjatë këtij operacioni statistikor ishte i vogël numri i qytetarëve që refuzuan të regjistrohen dhe që kishin dyshime. Por arritëm me sukses që edhe këto persona t’i regjistrojmë në afatin ligjor dhe të përfundojmë operacionin e përgjithshëm”, shtoi Nasufi.

Ai tregoi se kanë vendosur të zgjidhin edhe problemin me mungesën e regjistruesve të rajonit, me të cilin u ballafaquan që në fillim.

You may also like