Ndjehet tërmet në Ohër dhe Kërçovë

by admin
Spread the love
1a7253ebfd94147be1a9016b1f9dc492.jpeg

Rrjeti telemetrik sizmologjik i Republikës së Maqedonisë së Veriut, në stacionet sizmologjike të instaluara në të gjithë territorin tonë, të mbajtura nga Observatori sizmologjik pranë Fakultetit matematiko-natyror në Shkup, sot në ora 06:32 ka regjistruar një tërmet, epiqendra e të cilit ndodhet 130 kilometra në jugperëndim të Shkupit, në Republikën e Shqipërisë fqinje, me magnitudë lokale të Rihterit ML3.6.

Siç qëndron në kumtesë, sipas të dhënave të deritanishme, me tëcilat disponon observatori, tërmeti është ndjerë në pjesën jugperëndimore të Republikës edhe atë në Ohër dhe Kërçovë me intensitet prej III ballëve të Shkallës makrosizmike evropiane.

MARKETINGYou may also like