Ndeshja miqësore që emocionoi shumë bashkatdhetarë dhe që do të mbahet mend kohë të gjatë (VIDEO)

by admin
Spread the love

Ndeshja miqësore që emocionoi shumë bashkatdhetarë dhe që do të mbahet mend kohë të gjatë

Takimi i parë i mbrëmshëm historik në mes të Zvicrës dhe Kosovës, ishte një ndeshje që do të mbeht mend kohë të gjatë për emocionet që u shkaktuan jashtë tribunave dhe në stadium. Gjithandej mbretërontëe një disponim i këndshëm, të gjithë ishin të gëzuar, e mezi e prisnin këtë ndeshje që nuk e kishte karakterin miqësor, por ishte një deshje miqësie e dy popujve që kanë krijuar një urë të madhe miqësie. Redaksia e portali “Shtegu”, ka kontaktuar disa të pranishëm, ën mesin e të cilëve edhe Ragip Behramin (babai i Valon Behramit), Xhevat Qorri, Bernard Challandes, Reis Luzhnica, Bekim Dalipi, etj. Tw gjithw ishin tw emocionuar, pasi zemra u rrahte pwr tw dy palwt, sikur tw thoshin se me trup janw nw Zvicwr, por mendjen e kanw nw Kosovw. Thjesht, asaj mbrwmje ata ishin me dy zemra, njwra pwr Kosovwn e tjetra pwr Zvicw. Parashikimi i tyre i rezltatit tw ndeshjes nw tw shumtwn e rasteve ishte njw barazim. Ja edhe disa inserte të emocioneve të kësaj ndeshje.

Lexo lajme interesante

You may also like