Murtezani: Deputetët e Alternativës janë unik dhe të bashkuar

by admin
Spread the love

Zëdhënësi i Alternativës, Orhan Murtezani, ka deklaruar se në partinë e tij janë duke u zhvilluar takime të kryesisë së gushtë, ku u vendos që çdo vendim që do të merret do të respektohet nga të gjithë deputetët.

“Kishim një takim të kryesisë së ngushtë të Alternativës. Ajo që mund të themi aktualisht se debate brenda organeve të partisë vazhdon. Deri në këtë moment nuk kemi ndonjë vendim konkret. Besoj nesër, më së voni pasnesër do të kemi qëndrim të prerë në lidhje me qëndrimin tonë si Alternativë. Ajo që mund të themi tash është se grupi parlamentar, ose deputetët e Alternativës janë unik dhe të bashkuar, dhe cili do vendim që do të merret do të respektohet nga të gjithë deputetët nga të gjithë deputetët e Alternativës”. /SHENJA/

Lexo lajme interesante

You may also like