MPJ gjermane udhëzon qytetarët e saj të jenë vigjilent gjatë udhëtimit në Maqedoninë e Veriut

by admin
Spread the love
Ministria e Punëve të Jashtme në Berlin paralajmëron qytetarët gjermanë që të jenë vigjilentë dhe të kujdesshëm kur udhëtojnë drejt Maqedonisë së Veriut për shkak të kërcënimeve me bombë.

“Kërcënimet me bombë ndaj institucioneve dhe objekteve publike janë regjistruar së fundi në kryeqytetin Shkup. Fillimisht ata synuan shkollat ​​dhe objektet qeveritare, por hotelet dhe institucione të tjera joqeveritare janë prekur që atëherë. Më në fund, ishte i nevojshëm evakuimi në Aeroportin Ndërkombëtar të Shkupit, ku trafiku duhej të ndalohej përkohësisht. Duhet pasur parasysh kufizimet dhe problemet e trafikut”, thuhet në informacionin e MPJ-së gjermane.


You may also like