MPB: 167 shoferë të sanksionuar në Shkup

by admin
Spread the love
MPB ka vazhduar edhe dje kontrollet në zonën e qarkullimit rrugor.

Në territorin e qytetit të Shkupit janë shqiptuar gjithsej 167 masa, nga të cilat 12 sanksione për drejtim mjeti mbi shpejtësinë e lejuar, 13 sanksione për drejtim mjeti nën ndikimin e alkoolit, 14 masa për drejtim mjeti pa patentë shofer, 6. sanksionet për drejtimin e paligjshëm të automjeteve.

Shtatë masa janë vendosur për përdorimin e celularit gjatë drejtimit të automjetit, gjashtë masa për kalimin e sinjalit të mbyllur (drita e kuqe), gjashtë për vendosjen e xhamave me foli të pa certifikuar…

Kontrollet e trafikut do të vazhdojnë edhe në ditët në vijim. Apelojmë tek qytetarët që të respektojnë rregullat dhe rregulloret e komunikacionit për të rritur sigurinë në komunikacion dhe së bashku të kontribuojmë për rrugë më të sigurta.


Lexo lajme interesante

You may also like