Modelet iPhone 15 Pro pritet të jenë më të shtrenjta

by admin
Spread the love

Sipas disa raportimeve në media të huaja, Apple do të rrisë çmimin e modeleve të iPhone 15 Pro të këtij viti për të zgjeruar hendekun me iPhone 15 Plus.

Shkalla e rritjes së mundshme të çmimeve nuk është ende e qartë. IPhone 14 Pro dhe iPhone 14 Pro Max fillojnë nga 999 dollarë dhe 1099 dollarë, që do të thotë se çdo rritje çmimi do t’i vendoste të dy modelet e nivelit të lartë të iPhone në çmime më të mëdha për herë të parë.

Sipas raportimeve, meqenëse iPhone 15‌ dhe ‌iPhone 15‌ Plus do të fitojnë një sërë veçorish aktualisht ekskluzive për modelet Pro, të tilla si Dynamic Island dhe kamera 48 megapikselë, do të ketë edhe më shumë nevojë për të ndarë një model Pro dhe jo Pro.

Muajin e kaluar, u raportua se Apple është “seriozisht” i shqetësuar për shitjet e iPhone 14 Plus, i cili fillon me 899 dollarë – vetëm 100 dollarë më pak se iPhone 14 Pro‌. Si rezultat, kompania me sa duket po peshon strategji të ndryshme çmimesh për të rritur shitjet e modeleve standarde të iPhone 15.

You may also like