Miratohet në parim Projektligji për Sport

by admin
Spread the love
1a7253ebfd94147be1a9016b1f9dc492.jpeg

Komisioni për Arsim, Shkencë, Teknologji, Inovacion, Kulturё, Rini dhe Sport i Kuvendit të Kosovës, sot miratoi në parim Projektligjin për Sport, të cilin para anëtarëve të komisionit e prezantoi zëvendësministrja Daulina Osmani.
Projektligji për sport është hartuar në bashkëpunim dhe me përfshirje të akterëve sportivë, federatave sportive, klubeve, sportistëve, ekspertëve vendorë dhe ndërkombëtarë.
Përmes këtij projektligji parashihet themelimi i agjencisë së sportit, inspektoriatit të sportit, këshillit shtetëror për sport dhe krijimin e regjistrit shtetëror për sport, po ashtu edhe zhvillimin e infrastrukturës sportive në vend.

You may also like