Ministria e Mbrojtjes e Ukrainës: 2800 rusë të vrarë dhe mbi 80 tanke të shkatërruar

by admin
Spread the love

Sipas Ministrisë së Mbrojtjes të Ukrainës, deri në orën 15:00, me orën lokale, nga trupat ruse janë shkatërruar deri në 80 tanke.

Po ashtu, janë shpërthyer edhe 516 automjete të blinduara të llojeve të ndryshme, 10 avionë dhe shtatë helikopterë.

Ndërsa kanë humbur jetën 2 mijë e 800 persona.

This post was published on 2022-02-25 3:16 pm

FM IMAGES

FM IMAGES ALBANIA – Publikon fotografi, satire, aktua;itet, politikë, dokumenta historike, foto të personaliteteve historike, politike dhe kulturore, foto nga Lufta e I dhe II Botërore, foto të qyteteve, dhe ngjarjeve historike.
Copyright © 2021 FMimages®, All Rights Reserved.

You may also like