Mikpritje masive për Ziadin Selën në Bogovinë

by admin
Spread the love

Kryetari i Aleancës për Shqiptarët, Ziadin Sela në kudër të aktiviteteve të shumta me strukturat e Aleancës për Shqiptarët, sonte ka takuar strukturat e ASH-së në komunën e Bogovinës.

Siç po shifet në fotografi është organizuar një mikpritje masive nga antarët dhe simpatizantët e Aleancës për Shqiptarët të Bogovinës.

You may also like