Mickoski konfirmon: Do të marr pjesë në takimin e liderëve

by admin
Spread the love
Kreu i VMRO-DPMNE-së sot tha se do të marrë pjesë në takimin e liderëve.

 

“Do të vij në mbledhjen e lidershipit, do ta them qartë dhe me zë të lartë, jo me njoftime apo brifingje të shkurtëra përmes të cilave qeveria e shpall këtë mbledhje, se arsyeja më kryesore për të cilën një mbledhje të liderëve është biseda për problemet reale të njerëzve që janë të uritur dhe rrugëdalja nga e cila, ne dhe gjithë publiku e dimë, janë zgjedhjet e parakohshme parlamentare. Sa i përket amendamenteve kushtetuese, ajo çështje është temë e mbyllur sepse nuk do të ketë ndryshime kushtetuese në këto rrethana dhe pa garanci për të ardhmen tonë evropiane të mbrojtur nga kushtet e ardhshme nga Bullgaria”, u shpreh Mickoski.


Lexo lajme interesante

You may also like