Mexhiti për “Ai po vjen”: Fushatë e njëjtë si “SRMN” dhe patikat e Artanit

by admin
Spread the love

Izet Mexhiti nga Grupi i zjarrit, në Tetovë tha se fushata e paralajmëruar nga BDI-ja, “Ai po vjen” do të kthehet në fushatë të njëjtë si “SRMN” dhe “Agjenda e gjelbër”, përcjell TV21.

I pyetur se nëse kjo fushatë do të kthehet si “bomerang” ndaj BDI-së, ai me përgjigje:

“Patjetër. Siç është kthyer fushata SRMN, Agjenda e gjelbër, siç janë kthyer patikat e Artanit dhe gjithçka që e ka njëllosur dhe devalvuar politikën shqiptare”

You may also like