Mevlani rival? Bledi acarohet keq nga takimi dhe afrimiteti me Efin

by admin
Spread the love

Takimi i Mevlanit dhe Efit solli reagime të shpeshta të Bledit në studio, duke komentuar çdo moment të takimit.

Xhelozia që ai ndjente për Efin shihej tek reagimet që ai bënte. Situata në studio shpesh tensionohej dhe Bledi i tha Efit se po sheh që po sillet njësoj me të dy.

“Unë kam sjellje të njëjtë me 2, ti ke pasur me 5”, i tha Efi.

Në një moment Bora e pyet Bledin nëse ekziston rivaliteti midis Bledit dhe Mevlanit.

Bora: A ka një rivalitet midis jush?

Bledi: Unë rivalitet nuk ndiej.

Më pas, Efi i bëri të qartë Bledit se i pëlqen shumë e folura dhe sjellja e tij, por ka diçka që mungon. Por edhe për Mevlanin nuk hezitoi të bënte komente pozitive për ndjesinë pozitive që i jep.


You may also like