Meta: Aksioni politik i Partisë së Lirisë do të jetë i pandalshëm dhe triumfues

by admin
Spread the love

Kreu i Partisë së Lirisë Ilir Meta ka zhvillua sot një takim në njësinë nr.7 në Tiranë. Meta është takuar me qytetarët dhe ka parajamëtuar se aksioi politik i partisë së tij do të jetë I pandalshëm dhe triumfues.

“Shumë i bukur rikthimi në terrenin e Njësisë nr.7 në Tiranë, ku kam qenë banor për shumë vite dhe që historikisht ka njohur disa prej aktivistëve më energjikë dhe me kontribute të mëdha politike. Kënaqësi të takohesha me drejtues dhe banorë të zonës dhe të ndanim bashkërisht idetë për të ardhmen.

Së bashku me qytetarët, aksioni politik i Partisë së Lirisë do të jetë i pandalshëm dhe triumfues!”, shkruan Meta.

You may also like