Mentor Kikia: Brenda PD-së janë tashmë dy parti

by admin
Spread the love

Faktin se kryetari Basha ka folur për një puç Rama-Berisha kundër tij, gazetari Mentor Kikia, e sheh më shumë si deklaratë politike, në kohë kur brenda PD-së janë dy parti, ajo e Bashës dhe e Berishës, dhe si e tillë është në reanimacion nga ky do të dal ose e shëruar, ose e vdekur.

Deklarata e Kikias:

Janë deklarata politike , ka një gjë që shkon në kufijtë e normale, ku Basha e akuzon Berishën që po bashkëpunon me Ramën kundër PD. Në fund të ditës, nuk besoj se asnjëri nuk ulen në mbrëmje me Ramën për ta shkatërruar atë parti. PD është tashmë vet në agoninë e saj, më të madhe që nga koha e saj, 30 vjeçare, dhe është shtruar në renimacion, nga e cila o do të shërohet o do të dal e vdekur. Këto janë deklarata politike për të mbajtur gjallë mbështetjen te njerëzit”, tha ai.

Lajme interesante

You may also like