Memli Krasniqi: Kryetari Isni Kilaj do t’i bashkoj qytetarët e Malishevës për zhvillim e ri të kësaj komune

by admin
Spread the love
728x90px

Kryetari i PDK-së, Memli Krasniqi ka qëndruar sot në Malishevë, ku mori përkrahje tejet të madhe për rikthimin e Partisë Demokratike të Kosovës dhe modelit zhvillimor të qeverisjes në këtë komunë, në krye me Isni Kilajn.

Në një postim në Facebook, Krasniqi shprehet se mjerisht, Malisheva sot nuk është komuna që qytetarët e saj e duan, si rezultat i qeverisjes së papërgjegjshme dhe i një mendësie shpërfillëse e diskriminuese.

bekimcair

“Andaj, vizioni dhe fokusi i Isni Kilajt dhe i PDK-së në katër vitet e ardhshme do të jetë zhvillimi, mirëqenia dhe krijimi i mundësive të reja për të gjithë qytetarët e Malishevës, në veçanti për gratë dhe të rinjtë .PDK-në dhe Malishevën i bashkon historia e çlirimit dhe shtetndërtimit të Kosovës, e nga 17 tetori do t’i bëj prapë bashkë vullneti i qytetarëve, të cilët do ta votojnë numrin 177 për perspektivë, transparencë e përparim”, ka thënë ai.

ash-ads

Lajme interesante

You may also like