“Mëkat që e keni veç një jetë”, e thotë komentuesi për Mihrijen dhe Naimin

by admin
Spread the love

Mihrija dhe Naimi janë një nga çiftet që i preferon publiku, kjo për shkak të energjisë pozitive dhe harmonisë që sjellin në ekranet shqiptare.

Çifti nuk mungojnë edhe me inazhe ku i shprehin dashurinë njëri tjetrit me fjalë të veçanta, shkruan “Kosovarja”.

Së fundi, ka qenë Mihrija që ka postuar një video ku është imazhi i saj krahë bashkëshortit, Naimit, bashkangjitur me një shkrim emocionues.

“Sukesi ynë nuk matet nga ajo që kemi arritur, por nga egzistenca që kemi hasur dhe nga guximi që treguam në betejen kundër vështirësive të panumërta”, ka qenë shkrimi ku pak a shumë e tregojn jetën e tyre dhe eksperiencat e përbashkëta ndër vite.

Ndërsa, ka marë mijëra pëlqime dhe komente pozitive mbështetese në mesin e tyre ishte një fans i tyre që ka shkruar: “Mëkat që keni veç një jetë”.

Kjo pasi përkundër moshës dyshja janë mjaft transparent dhe e shijojnë martesen e tyre shumë vjeçare në forma të ndryshme, e që e ndjejnë edhe ndjeksat lumturinë e tyre.


Lexo lajme interesante

You may also like