Mehmedi: VLEN s’ka takat t’i caktojë ministrat e vetë, e jo më të VMRO-së

by admin
Spread the love

Remzi Mehmedi ka reaguar pasi Zeqirja Ibrahimi nga VLEN tha se nuk do të ndikojnë në përzgjedhjen e ministrave që do të bëjë VMRO. Mehmedi tha se VLEN janë humbësit e zgjedhjeve dhe siç thotëz nuk ka ë takat të përzgjedhin kuadrot e tyre e lëre më të ndikojnë në përzgjedhjen e VMRO-së.

” Humbësit e zgjedhjeve, Vlen, kishin deklaruar se nuk kan pretendime të ndikojnë te Mickoski në përzgjedhjen e kuadrove. 🙂
Bëhuni të sinqertë dhe tregoni se ju nuk keni “TAKAT” të përzgjedhni kuadrot e juaja dhe se shumë nga ata ua zgjedh Mickoski e lëre më të keni “takat” të ndikoni në përzgjedhjen e kuadrove të Vmro “, ka shkruar Mehmedi.

You may also like