Megan e Kourtney pozojnë për SKIMs

by admin
Spread the love

Megan Fox dhe Kourtney Kardashian treguan asetet e tyre për brendin e SKIMs që është në pronësi të Kim Kardashian.

Këto foto kanë ardhur me polemikë pasi që Megan dhe Kourtney u tha që foto u bën në bazë të konceptit të Draya Michele, ku ato u akuzuan se kanë vjedhur konceptin e saj të pozimit, për “Black Women”.

Megjithatë, Kim nuk është ndalur dhe aktorja Megan Fox ka shkëlqyer në fotosesionin e saj të fundit për Skim.

Brendi i njohur që udhëhiqet nga Kim Kardashiaan i ka lansuar produktet e reja derisa bukuroshja është paraqitur në të brendshme të zeza dhe triko, të premten që lamë pas.

Në grumbullin e parë të këtyre imazheve tepër joshëse me pozën e saj sugjestive, por shumë fansa kanë thënë se lloji i pozave është pak a shumë një koncept i vjedhur nga Draya Michele.

You may also like