Me iOS 16 fotot i editon të gjitha me një efekt – Geek Room

by admin
Spread the loveSa ide e mirë të editosh shpejtë dhe me të njëjtin preset. Këtë e bën vetëm iOS 16. —— Host: Xhonald Mamo Producer: Brenton …

Lexo lajme interesante

You may also like