“Më duket sikur të prish lojën”, Kiara pyet Luizin: A të jam bërë barrë?

by admin
Spread the love

Luizi i tha Kiarës se ajo nuk e ka lojën me Efin, por ato të dyja e kanë me banorët e tjerë të shtëpisë dhe se lojën duhet ta shfrytëzojnë në maksikum tani, pasi nuk ka më kohë.

Ai shtoi se Kiara nuk ka pse ia bën qejfin të tjerëve, duke debatuar me Efin, apo duke qarë nga kjo situatë.

Kjo e fundit i tha Luizit se i duket vetja si barrë, duke qenë se ai shpesh herë përsërit faktin që po i prishet loja.

Luizi u shpreh se po mos të ishte Kiara, ai nuk do kishte arritur deri në këtë pikë të lojës.

Ai i tha Kiarës se paraja, suksesi dhe se çdo gjë tjetër, janë dytësore. Sipas tij, rëndësi ka që ata të jenë bashkë.

The post “Më duket sikur të prish lojën”, Kiara pyet Luizin: A të jam bërë barrë? appeared first on Telemedia.

You may also like