Mbyllen qendrat e votimit në Rusi, Putin pretendon fitoren: U përpoqën të na trembnin por askush nuk ka patur sukses në histori

by admin
Spread the love

Presidenti Vladimir Putin thotë se fitorja e tij në zgjedhje do të lejojë Rusinë të bëhet më e fortë dhe më efektive.

Duke folur në selinë e tij të fushatës, Putin thotë: “Nga çdo zë, ne po ndërtojmë një vullnet të përbashkët të popullit të Federatës Ruse”.

Ai gjithashtu falënderon qytetarët që erdhën në qendrat e votimit dhe shpreh “mirënjohje të veçantë për luftëtarët tanë në vijën e kontaktit”, duke iu referuar vijës së parë të luftës në Ukrainë.

“Pavarësisht se sa shumë u përpoqën të na trembin, të shtypin vullnetin tonë, ndërgjegjen tonë, askush nuk ka pasur sukses në histori. Ata dështuan tani dhe do të dështojnë në të ardhmen,” shton ai.

Zgjedhjet ruse nuk janë përshkruar as të lira dhe as të drejta nga disa nga homologët e tij ndërkombëtarë.

Ish-udhëheqësi i KGB-së, i cili ka qenë në pushtet që nga viti 1999, do të udhëheqë vendin për një mandat të pestë.

Por rezultatet e sonte nuk ishin befasuese, pasi çdo opozitë e besueshme ndaj Vladimir Putin është ose në burg, në mërgim ose i vdekur.


Top Channel

You may also like