Mbledhje të tre komisioneve parlamentare

by admin
Spread the love
Sot në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë së Veriut do të mbahen seancat e tre komisioneve parlamentare. Gjatë punës së Komisioni për mundësi të barabarta për gratë dhe burrat do të realizohet debati publik në temën: “Propozim-ligj për ndryshimin e Kodit Penal”.

Në Kuvend sot gjithashtu seancë do të mbajnë edhe Komisioni për Shëndetësi dhe Komisioni Ligjvënës, anëtarët e këtyre komisioneve do të diskutojnë për ndryshimin e Ligjit për sigurime shëndetësore dhe ligjit për kujdesin shëndetësor.


You may also like