Maqedonia e Veriut nis dhe përfundon me Ishujt Faroe – Shqip

by admin
Spread the love

Pas shortit të djeshëm në Paris për edicionin e katërt UEFA Liga e Kombeve, tani më është publikuar edhe orari i ndeshjeve për të gjitha vendet pjesëmarrëse. Kështuq që Maqedonia e Veriut e cila garon në LIgën C, Grupi 4 me Armeninë, Ishujt Faroe dhe Letoninë, garat do ti nisë më 7 shtator si mysafire e Ishujve Faroe dhe do ti përfundoin më 17 nëntor si nikoqir po me Ishuj Farore. KUjtojmë se garat do të zhvillohen me systemin vajtje ardhje

Orari komplet I Grupit 4 ku është edhe Maqedonia e Veriut:

07.09.2024 në ora 15:00: Ishujt Faroe – Maqedoni e Veriut

10.09.2024 në ora 20:45: Maqedoni e Veriut – Armeni

10.10. 2024 në ora 20:45: Letoni – Maqedoni e Veriut

13.10.2024 në ora 18:00: Armenia – Maqedoni e Veriut

14.11. 2024 në ora 20:45: Maqedoni e Veriut – Letoni

17.11.2024 në ora 15:00: Maqedoni e Veriut – Ishujt Faroe

You may also like