Lulzim Basha i kërkoi ndihmë Ramës, policia e shtetit: Po vijmë të ndërhyjmë

by admin
Spread the love

Policia e Shtetit është nisur drejt selisë së PD-së pas thirrjes së Lulzim Bashës, për të ndërhyrë për të shmangur gjakderdhjen dhe viktimat, pasi godina u pushtua nga mbështetësit e Sali Berishës.

Policia e Shtetit:

“Në bazë të një kërkese të bërë Policisë së Shtetit, nga një grup deputetësh të Partisë Demokratike, të cilët kanë kërkuar ndihmën e Policisë, pasi i rrezikohej jeta nga p**rotestuesit, sqarojmë se:
Policia e Shtetit është gati për të ndërhyrë në ndihmë të deputetëve që kanë kërkuar ndihmë dhe u bën thirrje protestuesve që të distancohen menjëherë nga aktet e shkatërrimit të pronës dhe aktet e d**hunës.
Policia e Shtetit u bën thirrje organizatorëve të p**rotestës që të përmbajnë p**rotestuesit dhe të shmangin çdo rast d**hune, sepse do përballen me ligjin”.

Lexo lajme interesante

You may also like