LSDM-ja dhe Kovaçevski e kanë bllokuar rrugën evropiane – Shqip

by admin
Spread the love

“LSDM dhe Kovaçevski nuk kanë mandat për ndryshimin e Kushtetutës, sepse qytetarët nuk ua kanë dhënë mandat për një gjë të tillë e as ndonjë partie tjetër politike në parlament.

Vendimet strategjike për vendin, të cilat do të kenë pasoja kombëtare, nuk mund të merren pa pyetur popullin për këtë.

LSDM dhe Kovaçevski e dinin se do ta çonin vendin në qorrsokak. Pse e bënë këtë duhet ta thonë vetë.

E vetmja rrugëdalje janë zgjedhjet e parakohshme parlamentare, në të cilat nëse janë të sigurt në korrektësinë e politikave të tyre për ndryshimin e Kushtetutës, le të kryejnë me to si premtimin kryesor elektoral. LSDM-ja e di se populli nuk do t’i mbështesë dhe prandaj po ikin nga zgjedhjet.

Kovaçevski nuk ka ku të fshihet më, dhe deputetët e partisë së tij janë për zgjedhje, e vetmja pengesë është kotësia dhe karriera e tij politike, e cila e di se do të përfundojë në orën 21:00 të ditës së votimit, pse do të fitojë numrin më të vogël të votave që LSDM-ja ka fituar ndonjëherë”, thonë nga VMRO.

You may also like