LSDM, BESA dhe BDI bëhen bashkë për Kumanovën

by admin
Spread the love

Kryetari i LSDM-së Oliver Ilievski dhe përfaqësues të BDI e BESA janë takuar së bashku.

Ai ka marrë mbështetjen e dy palëve për raundin e dytë zgjedhor.

Sakaq lëvizje ka pasur edhe nga kampi tjetër ku Maksin Dimtrievski është takuar me kandidatin e VMRO-së.

Lajme interesante

You may also like