Logos-A dhe Alsar do të promovojnë kompletin e prof. Ismail Ahmedit në Tiranë

by admin
Spread the love

Shtëpia Botuese Logos-A (Shkup) dhe Botimet Alsar (Tiranë), do të organizojnë promovimin e kompletit të veprave të prof. dr. Ismail Ahmedit këtë të enjte në Tiranë.

Ndërsa, fjalë përshëndetëse do të kenë:

Z. Ali Ahmeti, kryetar i Bashkimit Demokratik për Integrim
Z. Hysni Ismaili, nënkryetar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut
Z. Jeton Shaqiri, ministër i Arsimit dhe Shkencës i Republikës së Maqedonisë së Veriut.

Për veprën e autorit kumtesat e tyre do t’i paraqesin:
Z. Xhevat Lloshi
Z. Milazim Krasniqi
Z. Sali Bashota
Z. Agim Baçi
Z. Adnan Ismaili.

Promovimi do të drejtohet nga z. Mehdi Gurra, të enjten, më 25 maj 2023, ora 12:00, Hotel “Tirana International”, salla “Balsha”.

MARKETINGYou may also like