Lloga emëroi Ristoskën për prokurore publike për lidhjet me eurodrejtësinë

by admin
Spread the love

Ministri i Drejtësisë, Krenar Lloga në propozim të Prokurorisë Publike të Republikës së Maqedonisë së Veriut, e emëroi Lençe Ristoska për Prokuror Publik për lidhje me eurodrejtësi, njoftojnë nga Ministria e Drejtësisë.

“Lloga i uroi punë të suksesshme Ristoskas me dëshirë që të vazhdojë kontinuiteti i bashkëpunimit të deritanishëm me Eurodrejtësi-në.
Shpallja nga Prokuroria Publike ishte e hapur nga dhjetori i vitit 2022, në përputhje me nenin 112 të Ligjit për bashkëpunim ndërkombëtar në materien penale.

Bashkëpunimi me Eurodrejtësi-në është e një rëndësie të jashtëzakonshme për Republikën e Maqedonisë së Veriut nga aspekti i luftës me krimin ndërkufitar dhe luftën kundër terrorizmit”, thuhet në njoftimin e Ministrisë së Drejtësisë.

MARKETINGYou may also like