Lirohen për 3.50 denarë çmimet e derivateve të naftës

by admin
Spread the love
Komisioni Rregullator për Energjetik ka njoftuar se sonte nga mesnata do të lirohen çmimet e derivateve të naftës. Mesatarisht çmimet do të ulen për 5.28 për qind krahasuar me vendimin e një jave.
Kësisoj në bazë të vendimit, çmimet me pakicë të benzinës EUROSUPER BS-95 dhe EUROSUPER BS-98 dhe EURODIESEL (DE V) zvogëlohen për 3,50 denarë/litër, ndërsa vaji ekstra i lehtë për amvisëri (EL-1) ulet për 3,00 denarë/litër.
Nga data 7.11.2021, ora 00:01 çmimet maksimale të derivateve të naftës do të jenë:

Benzinë për motorë EUROSUPER BS95 – 71,00 (denarë/litër)
Benzinë për motorë EUROSUPER BS98 – 73,00 (denarë/litër)
Naftë për motorë EURODIZEL BS (D-E V) – 63,00 (denarë/litër)
Vaj për Djegie Ekstra i Lehtë 1 (EL-1) – 62,50 (denarë/litër)
Mazut М-1 SU – 38,527 (denarë/kilogram).


Lexo lajme interesante

You may also like