Ky është turpi në palestrën e sportit në Skenderaj, mbushet me kove të ujit 

by admin
Spread the love

Pas palestrës së sporteve “Bill Clinton” në Ferizaj, tani ajo në Istog është për turp dhe në gjendje të tmerrshme edhe palestra e sportit në Skenderaj.

Një fotografi që është dërguar në redaksinë  e gazetës kombëtare “Bota sot”, shihet katastrofa e palestrës së sportit në Skenderaj, shumë kove aty brenda, për të ndaluar ujin që pikon nga çatia.

Kur bie shi bëhet e ditë zeza, pikon çatia!

Kjo palestër ka më shumë se një vit e gjysmë që është hapur, palestër e re dhe po shndërrohet në turp.

“Është me e keqja mirëmbajtja dhe është katastrofale.

Instalimi i rrymës është skandal! Paramendoje nuk ka treshteksh askund.

Dyert dhe dritaret janë veç sa për sy e faqe.

Më e keqja është se mirëmbajtja është zero.

Vet lojtaret e fshijnë e pastrojnë palestrën. Ne paguajmë për ta pastruar gjatë ndeshjes një person që ne e angazhojmë”, tha një zyrtar i një klubit në Skenderaj, emër i njohur për redaksi.

You may also like