Ky është problemi më i madh që kanë meshkujt

by admin
Spread the love

Ikona e LGTBI-së Cara Delevingne ka pohuar se burrat nuk janë në gjendje t’i kënaqin gratë seksualisht. Modelja e famshme mori pjesë në një eksperiment për të studiuar diferencën gjinore në orgazmën femërore.

Ajo e bëri këtë si pjesë e një dokumentari të quajtur ‘Planet Sex with Cara Delevingne’ në të cilin vuri në dukje se ekziston një përqindje e madhe e grave që nuk kënaqen seksualisht nga burrat.

Në dokumentarin me gjashtë pjesë të BBC-së, Delevingne shpjegoi se shumica e shoqeve të saj femra besojnë se vetëm një pakicë e madhe femrash arrijnë orgazmën gjatë marrëdhënieve seksuale.

“Kur bëhet fjalë për orgazmën, ka një hendek të caktuar gjinor”, tha Delevingne. “Shkencëtarët thonë se 95 për qind e meshkujve heteroseksual përjetojnë orgazëm gjatë marrëdhënieve seksuale, por vetëm 65 për qind e femrave heteroseksuale e bën këtë.

“Për të qenë e sinqertë, mendoj se kjo tingëllon shumë e lartë. Shumica e shoqeve të mia femra thonë se është ndoshta më shumë si 15 ose 20 për qind. Lezbiket dhe gratë queer duket se e kanë më mirë.

“Unë mendoj se në përgjithësi burrat nuk janë të pajisur me mjetet e duhura për të qenë në gjendje të trajtojnë gratë, veçanërisht seksualisht. Unë nuk dua të hyj në artin për t’i dhuruar kënaqësi një gruaje, por është shumë më e ndërlikuar dhe shumë më qejf.”

You may also like