Ky është momenti më i lumtur i Halil Kastratit

by admin
Spread the love

Qindra shtëpi të ndërtuara, mijëra familje të ndihmuara dhe shumë njerëz që presin nga ai, nga organizata që e drejton dhe që ka bërë kaq shumë për njerëzit në nevojë.

Ky është Halil Kastrati që edhe gjatë vitit të kaluar ka bërë të pamundurën për të qenë pranë njerëzve që jeta i ka rrëzuar për tokë, shkruan “Kosovarja”.

Momenti më i lumtur për hoxhen bamirës, mbetet ai kur familjeve pa kulm mbi kokë ju dorëzon çelësat e shtëpisë.

Halil Kastrati po e vazhdon misionin e tij të shenjtë për të ndihmuar familje në vështirësi, për tiu bërë atyre jetën më të lehtë dhe për tiu kthyer buzëqeshjen në fytyrë. /Kosovarja/


Lexo lajme interesante

You may also like